Főoldal  Fejlesztés  Üzemeltetés  Hálózatépítés  Árlista  Oktatás  Referenciák  
Informatikai rendszerek üzemeltetése


Az Informatikai Rendszermenedzsment optimális megoldás azoknak a kis és közepes méretű gépparkkal, szerverrel rendelkező cégeknek, képviseleteknek, melyeknél nincs főállású rendszergazda, de az informatikai rendszernek nagy szerepe van az üzletmenetben.

Szolgáltatásunk keretében rendszeresen, havi egy (igény szerint természetesen több) alkalommal a helyszínen gondoskodunk arról, hogy a felmerülő problémák gyorsan megoldódjanak, és a megfelelő karbantartási műveletekkel megelőzzük a további problémákat a hatékony működés érdekében. A távmenedzsment segítségével természetesen bármikor segítséget tudunk nyújtani. Ez történhet akár telefonon, akár Interneten keresztül. A részletes dokumentációk lehetővé teszik a menedzsment számára a rendszer áttekinthetőségét.

A dokumentáció segítséget nyújt a vezetők számára az informatikai rendszer átlátására és irányvonalat ad a fejlesztéseknek, így támogatva a vezetőket az informatikai stratégia megfogalmazásában és megvalósításában. A dokumentációban feltárjuk a rendszer gyenge pontjait és esetlegesen felhívjuk a vezetők figyelmét a szükséges beszerzésekre (mind hardver, mind szoftver oldalról.) Mivel az üzemeltetés elsődleges feladatának a megelőzést tekintjük, ezért nagy hangsúlyt helyezünk a különböző megelőzési feladatok elvégzésére. Ezen a téren ki kell emelni az adatmentés rendszeres szükségességét főleg azoknál a vállalkozásoknál, ahol nincs szerver üzembe helyezve. Az adatok biztonsága érdekében a kockázatoknak megfelelő szintű védelmi rendszert alakítunk ki.

Rendszeres jelentés és tanácsadás segíti Önt abban, hogy költségeit tervezhesse, optimalizálhassa, és minden terv szerint menjen. Informatikai fejlesztések esetén szaktanácsadással segítjük ügyfelünk munkáját, ennek egyik eleme a már említett dokumentáció, másik fontos része a pontos igényfelmérés és ennek tükrében a megvalósíthatósági javaslatok elkészítése. Természetesen egyedi igények alapján eltérés lehetséges a csomagba foglalt szolgáltatások között, az eltérés nem feltétlenül jár költségnövekedéssel.


PHP www.php.net

Python www.python.hu

Java java.sun.com

Delphi www.borland.comSzoftverbázis

Tucows

Microsoft Download Center

Sun Download Center

ShareTool.com

Mozilla

-----------------------
Debian Linux

SuSE Linux

Red Hat LinuxE-Mail: info@premierbt.hu

Skype: premierbt

Phone: +36 30 645-2836

2006 Copyright (c) HN Premier Bt;