Főoldal  Fejlesztés  Üzemeltetés  Hálózatépítés  Árlista  Oktatás  Referenciák  
Számítógép hálózatok tervezése, építése


A mai informatikában elkerülhetetlen a számítógépek egymással való kommunikációja, ehhez számítógép-hálózatokat kell kiépíteni. Ennek megvalósításában nyújtunk segítségek ügyfeleinknek a tervezéstől a kivitelezésig. A megvalósítás lehet vezetékes vagy vezeték nélküli un. Wireless megoldás, vagy akár a kettő kombinációja. A szükséges kialakítás mindig feladatfüggő, de a vezetékes megoldások jelenleg gyorsabb és megbízhatóbb adatátvitelt biztosítanak, ezért elsősorban ennek a használatát javasoljuk.

A kivitelezésnél mindig első osztályú, jó minőségű kellékeket és szerelvényeket használunk fel. Ezek néhány százalékkal drágábbak lehetnek, de sokkal megbízhatóbbak, mint a noname termékek. Aktív hálózati eszközök esetén is megbízható, elismert gyártók termékeit használjuk, de kiválasztásuk szintén feladatfüggő. Elsősorban Cisco, SMC, Planet, 3Com eszközök konfigurálásával foglalkozunk.

Bár általában a szerverek és a kliensek kérdése általában nem ide szokott tartozni, mi mégis itt említenénk meg őket. Egyrészt mert egy szerver a hálózat kiemelt szereplője, másrészt kliensek nélkül az egész hálózatnak nincs értelme. A számítógép architektúra kialakítása nagy körültekintést igényel mind hardver, mind szoftver szempontból.
Társaságunk vállalja, hogy segíti ügyfeleit a hardver-szoftver környezet tervezésénél, kiválasztásánál, elvégzi a kiválasztott eszközök telepítését és konfigurálását. Cégünk szakemberei széleskörű tapasztalatokkal rendelkeznek az alábbi platformokon:
- Kliens PC-k: Windows verziók, különböző Linux disztribúciók, különös tekintettel a Debian-ra
- Intel szerverek: Windows vagy Linux operációs rendszerek
- Középgépek: AS/400 A lista felsorolás jellegű, a fontosabb operációs rendszerek említésével.
Lehetőség van Windows alapú rendszerek Linuxra, vagy fordítva, Linuxról Windowsra való költöztetésére is.PHP www.php.net

Python www.python.hu

Java java.sun.com

Delphi www.borland.comSzoftverbázis

Tucows

Microsoft Download Center

Sun Download Center

ShareTool.com

Mozilla

-----------------------
Debian Linux

SuSE Linux

Red Hat LinuxE-Mail: info@premierbt.hu

Skype: premierbt

Phone: +36 30 645-2836

2006 Copyright (c) HN Premier Bt;